AANNEMERIJ

AANNEMERIJ

SLOOPWERKZAAMHEDEN

Sloopwerk zoals het slopen van kassen, schuren en woningen behoort eveneens tot onze diensten. Door de sorteergrijper aan onze kraan kunnen wij materialen scheiden en verantwoord afvoeren. Ook sloopwerkzaamheden waarbij asbest voorkomt kunnen we bij Gebr. Olieman B.V. uitvoeren.

INRICHTEN BOUWPLAATSEN EN AANLEG EN ONDERHOUD VAN NOODBRUGGEN

Vaak moet er voor de bouw een noodweg worden aangelegd. Dit verzorgen wij door middel van kunstof- of stalen rijplaten. Hierbij leggen we een worteldoek aan zodat de puin direct verwijderd kan worden na het weghalen van de platen. Kruist de noodweg het water? Wij verhuren ook pontons.

BOUWKUIPEN MET STALEN WAND

Met behulp van een trilblok kunnen wij op elke gewenste locatie een damwand plaatsen. Onderwerk, voorafgaand aan de bouw van putten en kelders, kan geheel aan onze zorg toevertrouwd worden

HEIPALEN + BETONOPZETTERS

Het trillen van palen (in sloten of in zanderige ondergronden) valt ook binnen onze werkzaamheden. Bovendien kunnen wij de levering van betreffende palen voor onze rekening nemen.

Om tot een optimale uitvoering van onze werkzaamheden te komen, bieden wij niet alleen allerlei grondstoffen en -mengsels aan, maar ook de mogelijkheid om diverse machines, al dan niet met chauffeur, van ons te huren.

BEKIJK OOK ONZE PRODUCTEN